Volejte (Po-Pa 8:00 - 15:00) 495 592 288

Jídelní lístek

INFORMACE PRO STRÁVNÍKY 

VNITŘNÍ ŘÁD JÍDELNY

PŘIHLÁŠKA KE STRAVOVÁNÍ - ŽÁCI

PŘIHLÁŠKA KE STRAVOVÁNÍ - CIZÍ STRÁVNÍK

POTVRZENÍ ŠKOLY O STUDIU

ŽÁDOST O VRÁCENÍ PŘEPLATKU

SEZNAM ALERGENŮ 


36. týden 2017

Úterý 5. září 2017
   0,22 l Květáková polévka
I: 100 g Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše

Středa 6. září 2017
   0,22 l Hovězí vývar s rýžovými těstovinami
I: 100 g Svíčková na smetaně, houskový knedlík

Čtvrtek 7. září 2017
   0,22 l Zeleninová polévka se strouháním
I: 100 g Moravský vrabec, bramborový knedlík, špenát

Pátek 8. září 2017
   0,22 l Krupicová polévka s vejci
I: 400 g Boloňské špagety se šunkou

Ke každému menu je podáván nápoj a připraven ovocný a zeleninový bar nebo moučníkový stůl.
Pokrmy/nápoje obsahují alergeny. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji žádejte u výdejního okénka.
Změna jídelníčku vyhrazena. Menu sestavil a za výrobu odpovídá: Martin Krištuf


37. týden 2017

Pondělí 11. září 2017
    0,22 l Drůbeží vývar s domácími nudlemi
 I: 100 g Segedínský guláš, houskový knedlík
II: 300 g Rýžový salát s tuňákem (rýže, paprika, rajčata, hrášek, olivy, tuňák)

Úterý 12. září 2017
    0,22 l Fazolová polévka
 I: 300 g Zapečené těstoviny s uzeným masem
II:   2 ks Vařené vejce, koprová omáčka, vařené brambory (bezmasé)

Středa 13. září 2017
    0,22 l Jemná zeleninová polévka
 I: 100 g Tatranské hovězí nudličky, žampiónová rýže
II: 300 g Těstovinový salát s pomerančem a mandlemi (těstoviny, pomeranč, zelenina, majonéza, kuřecí maso)

Čtvrtek 14. září 2017
    0,22 l Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi
 I: 250 g Špekové knedlíky, dušené zelí
II: 100 g Hovězí maso s květákem, hráškové rýže

Pátek 15. září 2017
    0,22 l Hráškový krém
 I: 100 g Kuřecí maso se zeleninou (čína), americké brambory
II: 300 g Salát z kuskusu (kuskus, rajčata, zelenina, šunka, sýr, olivy)

Ke každému menu je podáván nápoj a připraven ovocný a zeleninový bar nebo moučníkový stůl. Pokrmy/nápoje obsahují alergeny. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji žádejte u výdejního okénka.
Změna jídelníčku vyhrazena. Menu sestavil a za výrobu odpovídá: Martin Krištuf


38. týden 2017

Pondělí 18. září 2017
    0,22 l Špenátová polévka
 I: 100 g Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže
II: 380 g Střapačky se zelím (bezmasé)

Úterý 19. září 2017
    0,22 l Čočková polévka
 I: 300 g Jemné drůbeží rizoto se žampióny
II: 100 g Rybí filé se sýrovou omáčkou, vařené brambory

Středa 20. září 2017
    0,22 l Česneková polévka se šunkou a sýrem
 I: 100 g Pečená vepřová plec, vařené brambory, dušená mrkev
II: 100 g Uzená kýta, povidlová omáčka, bramborové špalíčky

Čtvrtek 21. září 2017
    0,22 l Frankfurtská polévka
 I: 420 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (bezmasé)
II: 100 g Krůtí játra s chilli a mandlemi, dušená rýže

Pátek 22. září 2017
    0,22 l Hnědá polévka s praženou kukuřicí
 I: 100 g Plněný paprikový lusk, houskový knedlík
II: 300 g Salát z čínského zelí s kuřecím masem (čínské zelí, kuřecí prsa, ledový salát, kukuřice)

Ke každému menu je podáván nápoj a připraven ovocný a zeleninový bar nebo moučníkový stůl.
Pokrmy/nápoje obsahují alergeny. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji žádejte u výdejního okénka.
Změna jídelníčku vyhrazena. Menu sestavil a za výrobu odpovídá: Martin Krištuf


39. týden 2017

Pondělí 25. září 2017
    0,22 l Bramborová polévka
 I: 100 g Kuřecí maso na smetaně se žampióny, penne těstoviny
II: 100 g Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka (bezmasé)

Úterý 26. září 2017
    0,22 l Hovězí vývar se smaženým hráškem
 I: 100 g Hamburská vepřová kýta, karlovarský knedlík
II: 200 g Zeleninové lečo s vejci, pečivo (bezmasé)

Středa 27. září 2017
    0,22 l Hrachová polévka s opečenou houskou
 I: 350 g Francouzské brambory
II: 300 g Fazolový kotlík, chléb

Čtvrtek 28. září 2017
Státní svátek

Pátek 29. září 2017
Volno ředitele školy

Ke každému menu je podáván nápoj a připraven ovocný a zeleninový bar nebo moučníkový stůl.
Pokrmy/nápoje obsahují alergeny. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji žádejte u výdejního okénka.
Změna jídelníčku vyhrazena. Menu sestavil a za výrobu odpovídá: Martin Krištuf


Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS